Hvordan bli medlem av NCPK

NCPK er en samarbeidende klubb med Norsk Kennel Klubb (NKK). For å bli medlem melder man seg inn i NKK og velger Norsk chodsky pes klubb som sin medlemsklubb.

Er du allerede medlem i NKK, kan du melde deg inn via MinSide. Velg Medlemskap (finnes i høyre marg), trykk meld inn i ny klubb. Deretter velger man raseklubb og Norsk Chodsky pes.

Foto: Jeanette Landøy Aune

Foto: Vendla Ekker

Hvorfor bli medlem

Norsk Chodsky pes klubb (NCPK) er  en raseklubb for Chodsky eiere. Klubben er underlagt Norsk Kennel klubb (NKK), noe som innebærer at klubben følger de regler og retningslinjer som NKK har fastsatt vedrørende avl, utstillinger, konkurranser m.m.

Som medlem i NCPK har du mulighet til å påvirke hva klubben skal jobbe mot, gjennom uttalelses rett og stemmerett ved årsmøtet. Man har også mulighet til å delta på klubbens aktiviteter. Og for å støtte arbeidet videre med rasen.

Medlemskontigent

Kontingenten for Norsk Chodsky pes klubb er 250 kr. I tillegg kommer grunn kontingent til NKK på 220 kr (pris i 2018). Grunnkontingenten betales en gang pr år uavhengig av hvor mange klubber man er medlem av.

Medlemskapet (både i klubben og NKK) følger kalenderåret fra 1.januar til 31.desember.

Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras til andre. Det er ikke angrerett på betalt medlemskap (NCPK, NKK).


 

Oppdrettere/valpekjøpere

Foto: Elin Bergendahl

Ved registrering av valpekull, kan oppdretter velge å melde inn valpekjøpere til kr 100 pr stk i NCPK. Dette inkluderer ikke NKK grunnkontingent (220kr).  Det kan derfor være viktig for oppdretter og valpekjøper å avtale dette på forhånd.


 

~KONTAKT KLUBBEN~